سوله صنعتی | ساخت سوله صنعتی | طراحی سوله صنعتی | سوله صنعتی سبک | سوله تیر ورق
15928
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-15928,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

سوله صنعتی

سوله صنعتی

سوله صنعتی :

هریک ازانواع  سوله ها به جهت کاربری ها ی خاصی مورد استفاده قرار میگیرند هرکدام دارای محدودیت ها و مزیت هایی هستند که مشتری می تواند با شناسایی نیازهای خود و دریافت اطلاعات کاربردی در این زمینه (در زمینه ساخت سوله ها ) بهترین انتخاب را داشته باشد.

یکی از انواع این سوله ها ، سوله صنعتی تیر ورقی بوده که به سوله صنعتی معروف می باشد.

در میان سوله ها سوله های خرپایی با دارا بودن حداقل محدودیت ها اخیرا انتخاب اول متقاضیان بوده است .

در زیر به دلایل ترجیح مشتریان به انتخاب سوله صنعتی خرپایی به جای سوله صنعتی قدیمی می پردازیم

ازجمله مزیت های سوله های خرپایی :

  1. ساخت سوله ها با کم ترین هزینه
  2. ساخت سوله ها با بیش ترین مقاومت
  3. ساخت ونصب سوله ها با سرعت بسیاربالا
  4. نصب جرثقیل های تناژ بالا در این نوع سوله ها شدنی است
  5. دمونتاژ و مونتاژ سازی سازه بدون محدودیت صورت می پذیرد
  6. وبسیاری دیگر

سوله صنعتی

سوله صنعتی تیر ورقی نوع ساده و ابتدایی سازه های فلزی می باشد که سابقا ازآن برای ساخت سوله ها استفاده می شد اما با گسترش نیاز ها وانتظارات در زمینه ساخت سوله این روش کم کم منسوخ شده و روش های جدیدتری چون سوله خرپایی مورد توجه قرار گرفت انعطاف کمی که این سوله ها داشتند باعث بروز محدودیت هایی در این زمینه گردید .

اسکلت فلزی در سوله های تیرورقی از جنس فولاد است و استفاده زیاد از حد آن باعث شده تا وزن این سازه ها به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کند به همان میزان نیز هزینه های صرف شده نیز افزایش می یابد.

سوله صنعتی

سوله صنعتی / ساخت سوله صنعتی / سوله صنعتی سبک

اجزای تشکیل دهنده سوله تیرورقی:

  1. لاپه یا پرلین
  2. قاب اصلیسوله سازی
  3. کف ستون
  4. وال پست
  5. سگراد یا میل مهار
  6. بولت
  7. آبچکان
  8. پیچ و مهره
  9. سایبان
  10. تیر
  11. باد بند
  12. قوطی
  13. تکیه گاه جرثقیل یا براکت یا تیر کرین

قابلیت جابه جایی سوله تیرورقی :

چون این سوله ها با روش هایی مانند جوش و پیچ ومهره به هم متصل شده اند دمونتاژ سازی قطعاتشان و جابه جایی آن ها به راحتی صورت می پذیرد.

مزایا و معایب سوله تیرورقی : رایج ترین روش ساخت سازه در قدیم روش تیرورقی بوده است در این روش از ورق های فولادین استفاده می شده بدین صورت که ورق های فولادی طی گذراندن فرآیندهایی توسط ماشین آلات مخصوصی فرم می گرفتند و توسط پیچ و مهره و جوش به هم متصل می شدند و سازه هایی با ابعاد و وزن های متفاوت ساخته می شد.
از این روش ساخت تنها می شد در ساخت سوله هایی با دهانه ی کمتر از ۲۰متر بهره جست زیرا با افزایش قطر دهانه سازه فولاد بیشتری مورد نیاز بود و طبیعتا وزن سازه و هزینه صرف شده نیز افزایش پیدا می کرد و هزینه ی زیادی متوجه سازنده می شد.هم اکنون با در نظر گرفتن ماشین آلات به روز و جدیدی که روی کار آمدند می توان گفت که بسیار به ندرت از روش های تیرورقی استفاده می شود و همه توجهات به سمت روش هایی کاربردی تر و جدیدتری هم چون روش های خرپایی است زیرا می تواند تمامی عیوب و نقص های سایر سوله ها را به خوبی پوشش دهد.

اجزای سوله های تیرورقی :

کف ستون میل مهار سوله  های تیرورقی:
وزن به شدت بالای این سوله ها که ناشی از استفاده ی بیش از حد از ورق های فولادی می باشد هزینه صرف شده در این نوع سوله ها بسیار بالاست و عملا جنبه اقتصادی نداردسوله هایی با دهانه های بزرگ را نمیتوان به این روش ساختبه دلیل وزن بالای این سوله ها در مقابل فاکتورهایی چون زلزله ،طوفان و..استحکام کمتری دارند

سوله سبک

سوله سبک / ساخت سوله سبک / سوله خرپایی / سوله ورزشی / ساخت سوله ورزشی

.مزایای سوله  های تیرورقی:

استفاده از جوش و پیچ و مهره امکان جابه جایی سازه را تسهیل نمودهمی توان جرثقیل سقفی را در این نوع سوله ها نصب نمودساخت سوله هایی طبقاتی با این روش شدنی و امکان پذیر استامکان بازیافت قطعات در این سوله ها وجود داردبا مطالعه معایب و مزایای سوله های تیرورقی به راحتی میتوان به این نتیجه رسید که معایب و نقص های آن بسیار بیشتر از منفعت ها و مزایای آن است.پیشنهاد ما به شما استفاده از سوله های خرپایی می باشد که تمامی این نقایص را برطرف می کند و جایگزین مناسبی برای این سوله ها می باشد.اجزای تشکیل دهنده سوله های تیرورقی ؛ سوله های تیرورقی از قدیمی ترین سازه های فلزی در گروه سوله ها هستند که در صنایع مختلفی می توان از آن ها استفاده نمود.

این نوع سازه ها دارای اجزایی با نام های قاب اصلی، واپست، لاپه یا پرلین، مهاربند، تکیه گاه چرثقیل، سایبان هستند که پیکره ی اصلی آن ها را تشکیل می دهند.اجزای تشکیل دهنده سوله های تیرورقیقاب اصلی:متشکل از تیرها و ستون هایی می باشد که تیرهای اصلی به کار رفته در آن، به رفتر معروف هستند. برای ساخت انواع ستون ها و تیرها از ورق استفاده می شود.

 

ساخت سوله

سوله تیر ورق / سوله تیر ورقی / ساخت سوله تیر ورقی / سوله صنعتی / ساخت سوله / سوله سبک / سوله خرپایی / سوله صنعتی

ساخت سوله صنعتی :

به این گونه که در ابتدا ورق ها را با در نظر گرفتن ابعاد سازه و محاسبات فنی برش داده و به یکدیگر متصل می کنند. در گذشته محل اتصال ستون ها در قسمت پایینی صفحه ستون و در قسمت بالا رفترها بودند که کم کم کاربرد جوشکاری برای این کار کفتر شد و امروزه اتصالات فلنجی هستند.واپست:ستون های فرعی که در عرض دهانه ی سوله قرار می گیرند به واپست مشهور هستند که کارایی آن ها به عنوان پایه ای برای درب های اصلی  و کاهش بادگیری ستون اصلی و نیز سهولت دادن در کار ساخت دیوارهای عرضی می باشد.به تیرهایی که به شکل  Z در روی ستون اصلی قرار داده می شوند لاپه می گویند.

این تیرها به موازات یکدیگر به صورت افقی بر روی هم به منظور سوار کردن سقف بر روی آن ها، قرار گرفته اند. علاوه بر این ،آن ها به استحکام بیشتر سازه نیز کمک خواهند کرد.مهاربند:این اتصالات که با عنوان بادبند نیز شناخته می شوند، به صورت اریب یا ضربدری به جهت جلوگیری از حرکات عرضی ستون ها، بر روی سازه نصب می شوند.

تکیه گاه جرثقیل (براکت، تیر کرین)

برای ایجاد امکان حرکت طولی جرثقیل در این نوع از سوله صنعتی  ، تیری به صورت افقی در طول سوله به ستون های اصلی متصی می کنند که با عنوان تکیه گاه جرثقیل از آن یاد می شود.سایه بان:قسمت کوچکی از سقف که در عرض سوله از دیوارها بیرون می زند و باعث ایجاد سایه می شود را سایبان می گویند.

 

سوله صنعتی

ساخت سوله صنعتی / سازنده سوله صنعتی / طراحی سوله صنعتی / سوله استاندارد / استاندارد سوله 

بدون نظر

ارسال دیدگاه