
19 مارس ساخت سوله
ساخت سوله :
شرکت اطمینان سازه ، سازنده انواع سوله سبک خرپایی ، سوله تیر ورقی ، سوله صنعتی ، سوله صنعتی خرپایی ، سوله HSS و سازنده انواع جرثقیل های سقفی و صنعتی و دروازه ایی می باشد.
ساخت سوله :
ساخت سوله از حدود ۷۰ سال پیش در ایران، جایگزین ساخت ساختمان های سنگین و هزینه بر شده اسن که البته این امر در سایر نقاط دنیا، قدمتی بیشتر از ایران دارد.
پیشرفت علم و تکنولوژی ها بر این بعد از زندگی افراد بی تاثیر نبوده است که آن ها بتوانند راه حل بهتری برای ایجاد فضاهایی که غالبا گسترده بوده و دارای ویژگی هایی هستند که ساختمان ها نمی توانند واجد آن ها باشند را، پیدا کرده و بتوانند با صرف هزینه ای بسیار کمتر از ساختمان سازی ها و نیز در مدت زمانی کوتاه از آن ها بهره برداری کنند و در عین حال از مزیت های خاصشان نیز بهره مند شوند.
به همین دلیل ساخت سوله در انواع کاربری ها سوله به عنوان مثال برای ایجاد و ساخت تعمیرگاه ها، سوله فروشگاه ها، سالن های همایش، مدارس،سوله ورزشی ، سوله مرغداری ، سوله گاوداری ، سوله سردخانه ،سوله تالار عروسی ،سوله کارگاه ها و انبارها و مرغ داری ها و … در میان بسیاری از صاحبان مشاغل باب شده است .
ساخت سوله سبک :
همان گونه که اشاره شد ساخت سوله اتفاقی تقریبا مدرن می باشد استفاده از تکنولوژی ها در زمینه های مختلف را برای آن ها ناگزیر کرده است . به گونه ای که میتوان در این راستا سوله های یو بی ام را نام برد که بخش اعظم تولید و طراحی آن ها را استفاده از نرم افزارهای به روز در بر می گیرد.
با وجود این که در حال حاضر سه نوع از سوله ها در حال تولید در کشور می باشند، اما باید به این نکته اشاره کنیم که ساخت سوله های خرپایی از متقاضیان بیشتری برخوردار است و همچنین دارای کاربردهای بسیار متنوع تری به نسبت انواع دیگر سازه ها می باشد.
عواملی مانند سبکی سوله ، انسجام بالا، سرعت در ساخت ، زیبایی های ظاهری، قابلیت نصب انواع جرثقیل ها در آن و عوامل دیگر باعث ایجاد تقاضا برای ساخت سوله های خرپایی در این زمان شده است.
با عنایت به این که ساخت سوله امری بسیار تخصصی و دقیق می باشد، لذا بهتر است که این نکته را یادآور شویم که افراد عامی نمیتوانند برای این کار اقدام کنند. چرا که ممکن است مسبب ایجاد خسارت ها و هزینه های غیر قابل جبرانی بشوند.
ساخت سوله :
ساخت سوله به روش های تیرورقی , خرپایی و یو بی ام صورت می گیرد که هر کدام محاسبات و روش ساخت خاص خود را دارند . به وسیله روش های ساخت سوله ها می توان سازه هایی با ابعاد دلخواه و انعطاف پذیر ساخت که این سازه ها از وزن کمی برخوردار باشند و نیاز به فونداسیون های سنگینی هم نداشته باشند می توان سازه هایی با مقاومت بالا ساخت که در برابر عوامل و فشارهای وارده بسیار ایمن هستند .
شرکت های سوله سازی :
با حداکثر توان خود سعی در ساخت سوله هایی با کم ترین معایب و بیش ترین قابلیت ها دارند که بتوانند به رفع کامل نیازهاشان بیانجامند . در گذشته ساخت سوله ها با محدودیت ها و موانع جدیدی روبه رو بود مهم تر از همه روش ساخت این سوله ها بود که عمدتا روش تیرورقی بود , سوله های تیرورقی با وزن های سنگینی تولید می شد که سبب افزایش هزینه های ساخت سازه نیز می شد با این حال روشی متداول در ساخت سوله ها بود چرا که روش های جدید تر و مدرن تر هنوز پا به این عرصه نگذاشته بودند . با پیدایش روش های جدیدتری مانند روش های خرپایی تحولی عظیم در این صنعت پدید آمد این روش با رفع محدودیت های روش های سابق توانست مورد توجه بسیاری در صنعت سوله سازی قرار بگیرد .

ساخت سوله – رنگ سوله

سوله برای تالار
طراحی سوله :
یکی از مراحل اساسی ساخت سوله ها، طراحی سوله است که باید با دانش زیادی توام باشد نه تنها این مرحله بلکه تمامی مراحل سوله سازی نیاز به مهارت و دانش زیادی دارد طراحی ها توسط مهندسان سازه صورت می گیرد و بعد از آن سازه را برطبق نقشه های طراحی شده می سازند ساخت سازه های فلزی به جهت بالا بردن مقاومتشان زمان بر است که در ساخت سوله ها سعی شده این زمان به حداقل برسد , ساخت سازه کامل که شد و بعد از تست های کنترل کیفیت سازه بارگیری شده و به محل مورد نظر حمل می شود و بعد از آن هم سازه نصب گردیده و آماده ی بهره برداری می شود .
انواع سوله: سوله به سازه های فلزی گفته می شود که دارای سقفی به صورت شیب دار بوده و از ستون ها و تیر هایی با ابعاد گسترده تشکیل شده است. سوله ها دارای دهانه های گسترده ای می باشند به همین دلیل در ساخت ها و پروژه های گسترده معمولا مورد استفاده قرار می گیرند.
سوله ها دارای انواع گوناگونی می باشند که در ادامه ی متن ویژگی های هر یک را به صورت مفصل ذکر می کنیم.
موارد مصرف سوله :
سوله ها را برای کاربرد در انواع صنایع طراحی کرده اند و نمی توان گفت که ساخت سوله فقط برای موارد خاصی می باشد. البته این که ما کدام یک از انواع سوله ها را انتخاب نماییم می تواند در موارد مصرف سوله تغییر ایجاد کند.
در یک بیان کلی در رابطه با موارد مصرف سوله در نوع تیر ورقی آن ها باید به این نکته اشاره کرد که این گونه سوله ها به دلیل محدودیتی که در ساخت ددهانه ی آن ها وجود دارد، فقط مناسب برای کاربری هایی با دهانه های نهایتا ۲۰ متر می باشد که همین موضوع موارد مصرف سوله تیرورقی را محدود به کاربری های خاصی کرده استد که البته سنتی بودن روش ساخت و وزن بالای سازه و زمان بر بودن ساخت آن را نمی توان از نظر دور داشت.
موارد استفاده سوله برای سوله های یو بی ام نیز محدود می باشد چرا که این سوله ها را نمی توان به دلیل عدم داشتن اسکلت فلزی در برخی از کاربردها مورد استفاده قرار داد، که البته محدودیت دهانه و عدم امکان جابه جایی این نوع سوله و عدم امکان نصب جرثقیل در آن ها نیز باعث محدودیت در کاربرد آن، در عین مدرن بودنش شده است.
موارد مصرف سوله
با عنایت به این توضیحات باید گفت که موارد مصرف سوله در نوع خرپایی آ«ن،بسیار متنوع و حتی می توان گفت که بدون محدودیت می باشد .چرا که این سوله ها را می توان با هر اندازه ای برای دهانه ها سفارش داد و انواع جرثقیل ها را در آن ها نصب نمود و از ویژگی سبک وزنی آن ها نیز بهره مند شد.
پس به عبارت بهتر می توان موارد استفاده سوله خرپایی را به تمامی فعالیت های صنعتی و غیر صنعتی، با داشتن سرعت ساخت بالا و امکان جابه جایی و نصب راحت در کنار کم هزینه بودن، تعمیم داد.
انواع سوله
سوله های تیر ورقی :
سوله های تیر ورقی دارای قدمت بالایی در ساخت سوله بوده و روشی تقریبا سنتی می باشد. از این نوع سوله در حال حاضر کم تر استفاده می شود. چرا که سوله های جدید جایگزین این نوع سوله شده و معایب سوله های تیرورقی را دارا نمی باشد. ساخت سوله های تیر ورقی با استفاده از ورقه های فولادی در داخل دستگاه های خاص انجام می شود. سپس اجزای دیگر به وسیله ی پیچ و مهره به یک دیگر متصل می شوند. در گذشته به دلیل ارزان بودن قیمت فولاد استفاده از این گونه سوله به صرفه تر بود اما امروزه قیمت فولاد افزایش یافته و این ویژگی دیگر وجود ندارد.
سوله های خرپایی :
سوله های خرپایی مدرن ترین نوع سوله ها می باشند چرا که بیشتر مراحل ساخت و طراحی ان به وسیله نرم افزار صورت می گیرد. از این نوع سوله در ساخت هایی با دهانه های گسترده استفاده می شود. از این سوله در سایر شرکت های معتبر بولینگ و یا ناسا استفاده می شود. این سوله ها در مقایسه با سایر سوله های استفاده شده به صرفه تر می باشد چرا که دارای قیمتی کم، کیفیت و مقاومت بالا و امکان طراحی دلخواه و گسترش طول دهانه در ان وجود دارد.
سوله های یو بی ام
سوله های یو بی ام نیز بر اساس فناوری های پیشرفته ساخته می شود اما این نوع سوله بر خلاف سوله های خر پایی دارای معایبی نیز هست به همین دلیل سوله های خر پایی حرف اول را می زنند. سوله های یو بی ام دارای مقاومت عالی در برابر زلزله و باد های شدید است همچنین به صورت عایق نیز عمل می کند. اما امکان گسترش دهانه، استفاده از جرثقیل سقفی و جا به جایی در ان وجود ندارد.
شناخت انواع سوله :
یکی از انواع تقسیمات سوله ها از لحاظ نوع سازه می باشد که عبارتند از :
- سازه های اسکلت فلزی
- سوله های خرپایی
- سازه های ubm
سازه های اسکلت فلزی خود از دو نوع جوشی و پیچ و مهره ای تشکیل می شوند.
سوله های اسکلت فلزی پیچ و مهره ای:
در این سازه ها قطعات در کارخانه ها و توسط جوش های co2 و … به هم وصل شده و به صورت یکپارچه در محل پروژه توسط پیچ ومهره به هم متصل می شوند این اسکلت ها نیاز به جوش کاری در محل پروژه ندارند ، بنابراین هم زمان نصب کمتر است و پروژه زودتر تمام می شود و مشکلات دست و پا گیر بودن اسکلت ها زمان کمتری گریبان گیر همسایه ها خواهد بود. این سازه ها نسبت به نوع جوشی هزینه حمل پایین تری دارد.
ساخت سوله
ساخت سوله / ساخت سوله سبک / ساخت سوله خرپایی / ساخت سوله صنعتی
سوله اسکلت فلزی جوشی :
این نوع اسکلت ها بر خلاف اسکلت های پیچ و مهره ای طراحی خاص و پیچیده ای برای قسمتهای جوشکاری نیاز ندارند و این موضوع باعث کاهش زمان ساخت در کارخانه می گردد اما مقاومت اسکلت های پیچ و مهره ای خیلی بیشتر از جوشی می باشد و این به دلیل نوع جوش مخصوصی است که در کارخانه استفاده می کنند و زمان نصب را کاهش می دهند، اما برای پروژه های کوچک استفاده از نوع جوشی پیشنهاد می شود زیرا هم زمان اجرا و هم هزینه های طراحی پیچ و مهره ها کاهش می یابد.
در این اسکلت ها جوشکارهای ماهر باید به طور مکرر در حین و بعد از جوشکاری به طور مرتب باید جوش ها را بررسی کنند زیرا عدم توجه به جوش باعث ایجاد مشکلات آتی می گردد و بر اثر رطوبت یا حرارت جوش ها از هم گسسته می شوند.
سازه های خرپایی:
این سازه ها از خرپاها تشکیل شده اند و بسیاری از مشکلات ناشی از ساخت که در سازه های فلزی دیده می شد را از بین برده اند برای مثال دهانه های بزرگ را که نمی توان با سازه های اسکلت فلزی ایجاد کرد به راحتی با این سازه ها می توان اجرا کرد و دهانه هایی با متراژ مختلف را ساخت .
سازه های UBM:
اجزا این سازه ها از ورق های گالوانیژه ساخته شده و توسط دستگاه سیمر به هم پرس شده اند.
کلمات کلیدی ساخت سوله :
ساخت سوله در تهران | ساخت سوله در کرمان | ساخت سوله | قیمت ساخت سوله | سوله در اصفهان | ساخت سوله در کرمان | ساخت سوله در شیراز | ساخت سوله در بندرعباس | ساخت سوله در بندر عباس | ساخت سوله سبک | ساخت سوله خرپایی |
بدون نظر